title

POCETNA STRANA

 

Kamp vodenih sportova će realizovati najbolji koordinatori, vrhunskitreneri i šampioni koji su na mnogim tamičenjima dokazali da su “number one” odnosno broj jedan. Jedinstven i poseban, jer objedinjuje tri vodena sporta:

1.Vaterpolo

2.Plivanje

3.Sinhrono plivanje

Polaznici kampa imaće jedinstvenu priliku da upoznaju naše zlatne olimpijske šampione, druže se i treniraju sa njima, kao i sa nekim od najistaknutijih trenera. Ako želite da vaša deca rade sa najboljim trenerima, pedagozima, predavačima , a jednog dana i sama postanu broj jedan, onda je kamp vodenih sportova “Number One” pravo mesto da nauče kako se postaje šampion i najbolji od najboljih.

Priliku za upozavanje i druženje, kamperi će imati i sa drugim velikim imenima iz sveta sporta, koji će biti gosti  “Number One” kampa.

Učesnici će upoznati svoje uzore, učiti od njih, steći nove drugare, ali i razviti timski duh, osećaj za fer plej, i najvažnije  od svega – naučiti kako da dostignu svoje ciljeve kroz pobede i poraze.

Kamp je namenjen deci uzrasta od 7 do 16 godina iz Srbije i inostranstva.

Kamp će se održati u Vrnjačkoj Banji u periodu od15. jula do 12. avgusta 2017.

*U slučaju ne održavanja kampa zbog vanrednih okolnosti i/ili neprijavljenog dovoljnog broja dece  avansna uplata biće vraćena uplatiocima.