title

Kamp vodenih sportova će realizovati najbolji koordinatori, vrhunski treneri i šampioni koji su na mnogim tamičenjima dokazali da su “number one” odnosno broj jedan. Jedinstven i poseban, jer objedinjuje tri vodena sporta:

1.Vaterpolo

2.Plivanje

3.Sinhrono plivanje

Kamp je osmišljen za dečake i devojčice od 7 do 16 godina,  i drugu sezonu će održati u Vrnjačkoj Banji u periodu od 07. Jula do 02. Avgusta 2018. godine. U drugoj sezoni, predstavićemo nov program treniranja:

Svi učesnici kampa vodenih sportova“Number One„ imaće jedinstvenu priliku da upoznaju naše Olimpijske šampione, vrhunske sportiste, koji će biti VIP gosti kampa.

Ako želite da vaša deca uče od najboljih, i jednog dana postanu broj jedan, onda je kamp vodenih sportova „Number ONE“ je pravo mesto gde ćemo ih naučiti kako da postanu šampioni i najbolji od najboljih.

Naučite prave veštine vaterpola od svojih uzora, steknite nove prijatelje, i razvijte timski duh, osećaj za fair play, i najvažnije od svega – da naučite kako da postignete svoje ciljeve kroz pobede i poraze.

 

*U slučaju ne održavanja kampa zbog vanrednih okolnosti i/ili neprijavljenog dovoljnog broja dece  avansna uplata biće vraćena uplatiocima.